Kan ik mijn TurboTax plus terugkrijgen?

Gevraagd door: Azzedine Zinno | Laatst bijgewerkt: 1 april 2020
Categorie: persoonlijke financiën persoonlijke belastingen
4.6/5 (84 weergaven. 24 stemmen)
Ons Tevredenheidsgarantiebeleid (of Gegarandeerd Gemakkelijk) stelt dat als u niet tevreden bent met uw TurboTax- software, u deze binnen 60 dagen na aankoop kunt retourneren voor een volledige terugbetaling . Om online een restitutieverzoek in te dienen, hoeft u alleen maar ons TurboTax Refund-aanvraagformulier in te vullen.

En hoe zeg ik TurboTax plus op?

 1. Als je dat nog niet hebt gedaan, log dan in op TurboTax.com en selecteer de blauwe knop Breng me naar mijn retour.
 2. Selecteer in het welkomstscherm in het menu aan de linkerkant Belastinghulpmiddelen en selecteer vervolgens Wissen en opnieuw beginnen (zie bijgevoegde Belastinghulpmiddelen)
 3. Antwoord Ja in de pop-up om te bevestigen.

Men kan zich ook afvragen, hoe werkt Turbo Tax Refund Advance Work? Leningen worden gestort op een prepaid Visa-kaart Als u bent goedgekeurd voor een TurboTax Refund Advance-lening , wordt het geld niet rechtstreeks op uw bankrekening gestort. In plaats daarvan wordt het op een Turbo ® Visa®-betaalkaart geladen. Hetzelfde geldt voor eventuele resterende terugbetaling die u verschuldigd bent zodra de IRS het geld heeft uitgegeven.

Evenzo wordt gevraagd, hoe krijg ik een terugbetaling van Intuit?

Intuit Inc. Als je een TurboTax-download hebt gekocht in een online winkel, stuur dan een kopie van het e-bewijs (e-mail met orderbevestiging) naar [email protected] intuit .com met een verzoek om terugbetaling . Nadat we bovenstaande informatie hebben ontvangen , mag je binnen 6 tot 8 weken een cheque verwachten voor het bedrag van de terugbetaling .

Hoeveel is plus op TurboTax?

Federaal: $90 (met Live: $170) • Staat: $50 (met Live: $55) Dit is de Deluxe-versie plus mogelijkheid voor het rapporteren van investeringen en huurinkomsten (het ondersteunt Schedules D en E en K-1s).

29 Gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Hoe kom ik af van premium servicevoordelen?

Wanneer u bij uw besteloverzicht komt, selecteert u Verwijderen onderaan het gedeelte Premium Services-voordelen . Zorg ervoor dat u Betalen met creditcard selecteert wanneer we vragen hoe u wilt betalen, aangezien u de kosten niet langer van uw terugbetaling kunt aftrekken.

Wat zijn TurboTax premium servicevoordelen?

Premium Services is een optioneel add-onpakket voor elke betaalde versie van TurboTax Online met een aangifte in de staat Californië die geen MAX heeft toegevoegd. Dit is wat u krijgt: Audit Defense—voor een beperkte tijd. Als u wordt gecontroleerd door de IRS, zal een toegewijde expert u vertegenwoordigen, inclusief praten met de IRS.

Hoe meld ik me aan voor TurboTax plus?

Hoe upgrade ik naar PLUS?
 1. Log in op TurboTax.com.
 2. Klik in het startscherm Belasting op "toon" om al uw belastingaangiften en documenten te bekijken.
 3. Klik onder 2018 op 'Een staat toevoegen'. (We voegen niet echt een status toe, maar moeten teruggaan naar de pagina om te upgraden naar PLUS.)
 4. Klik op "upgrade" in het linkermenu.
 5. Klik nu op "Tax Tools" in het linkermenu.

Wat zijn de TurboTax-kosten?

Een snelle blik op TurboTax
TurboTax-aangifteopties
Archiveringsoptie: Kosten
TurboTax Deluxe Federaal: $ 60,00 Staat: $ 45,00
TurboTax Premier Federaal: $90.00 Staat: $45.00
TurboTax Zelfstandigen Federaal: $ 120,00 Staat: $ 45,00

Kun je downgraden op TurboTax?

Met TurboTax ® en H & R Block ®, als je eenmaal een belasting dienst te halen, zullen ze niet downgraden, maar alleen u een upgrade op basis van uw fiscale antwoorden. Met TurboTax ® en H & R Block ®, als je eenmaal een belasting dienst te halen, zullen ze niet downgraden, maar alleen u een upgrade op basis van uw fiscale antwoorden.

Hoe kan ik wissen en opnieuw beginnen in de TurboTax-app?

Selecteer in het welkomstscherm in het menu aan de linkerkant Belastinghulpmiddelen en selecteer vervolgens Wissen en opnieuw beginnen (klik of tik op de 3 regels in de linkerbovenhoek als u dit menu niet ziet). Antwoord Ja in de pop-up om te bevestigen.

Wat is een TurboTax Plus-bundel?

TurboTax Free bevat begeleiding om u te helpen met vertrouwen uw dossier in te dienen. Of kies voor extra ondersteuning de $ 11,99 Plus-bundel om telefonische klantenondersteuning te krijgen, retourzendingen van voorgaande jaren over te dragen en uw retourzending zeven jaar op te slaan in TurboTax .

Hoe volg ik mijn terugbetaling?

De IRS Where's My Refund- tool gebruiken. De IRS bellen op 1-800-829-1040 (wachttijden om met een vertegenwoordiger te spreken kunnen lang zijn.) Uw IRS-accountgegevens bekijken.

Hoe lang duurt een terugbetaling van Quickbooks?

U kunt verwachten dat de terugbetaling 7 tot 10 werkdagen nadat de klantenservice uw terugbetaling heeft verwerkt, op uw creditcardafschrift wordt weergegeven. Verwacht een gemaild cheque met de teruggave binnen vier weken na uw rendement is ontvangen. Verwacht dat de terugbetaling ten minste 10 werkdagen nadat de klantenservice uw terugbetaling heeft verwerkt, op uw rekening wordt weergegeven.

Waarom duurt de IRS zo lang met terugbetalingen?

Wat duurt zo lang ? Als u geen teruggave ontvangt in 21 dagen, kan uw belastingaangifte verder onderzoek nodig. Dit kan gebeuren als uw retourzending onvolledig of onjuist was. Ook kunt u vertraging oplopen als u aanspraak maakt op de Verdiende Inkomstenkorting of de Aanvullende Kinderkorting.

Hoe krijg ik mijn geld van TurboTax?

Nadat de IRS uw retour heeft geaccepteerd, duurt het doorgaans ongeveer 21 dagen voordat u uw geld terugkrijgt.
 1. Als jij. e-gearchiveerd. met TurboTax. Log in om uw federale e-bestand te controleren.
 2. Volg uw federale. belastingteruggave. U moet uw belasting succesvol indienen. terugkeren om het te kunnen volgen.
 3. Volg mijn. staat restitutie. Wij helpen u uw. instructies van de staat.

Hoe volg ik mijn belastingaangifte 2019?

Om uw terugbetalingsstatus te controleren, moet u uw burgerservicenummer, de indieningsstatus en het exacte terugbetalingsbedrag opgeven. De tool toont een van de drie statussen: Retour ontvangen, Terugbetaling goedgekeurd en Terugbetaling verzonden. Als u geen internettoegang heeft, kunt u 800-829-1954 bellen voor een audioversie van "Waar is mijn restitutie ?"

Accepteert TurboTax Amazon-retouren?

Ja. We raden aan om een TurboTax- product te kopen dat is ontwikkeld voor het belastingseizoen 2018, inclusief staat. Antwoord: Amazon stelt je in staat om opnieuw te downloaden vanaf je account.

Hoe spreek ik met een levend persoon bij TurboTax?

Hieronder vindt u de stappen om contact op te nemen met de TurboTax-klantenservice en een live persoon aan de telefoon te krijgen:
 1. Bel 1-800-446-8848(1-800-4-INTUIT)
 2. Druk op 1.
 3. Druk vervolgens op 1 (voor VS) of druk op 2 (voor Canada)
 4. Daarna zal het geautomatiseerde telefoonsysteem u verbinden met een live klantenservicemedewerker van TurboTax.

Wat is gemiddelde belastingaangifte?

Een belastingaangifte is (een) formulier(en) ingediend bij een belastingdienst waarin inkomsten, uitgaven en andere relevante belastinginformatie worden vermeld . Belastingaangiften aan de belastingplichtigen om hun fiscale verplichtingen, plannen belastingbetalingen, of verzoek terugbetalingen te berekenen voor de te veel betaalde belastingen.

Hoe snel krijgt TurboTax uw geld terug?

Wanneer u bestand met TurboTax, zal uw belastingteruggave zodra ze zou doen met een andere fiscale software of dienst komen. Vanwege de IRS-beveiligingsmaatregelen kan dit iets langer duren dan in het verleden. De IRS schat dat de meeste terugbetalingen worden verzonden binnen drie weken nadat uw e-aangifte is geaccepteerd.