Komt ESPN+ met insider?

Gevraagd door: Yunhua Arrufat | Laatst bijgewerkt: 17 februari 2020
Categorie: televisie sport tv
5/5 (399 weergaven. 41 stemmen)
ESPN+ is een streamingabonnementsservice die wordt beschouwd als een aanvulling op bestaande ESPN- inhoud, en technisch gezien niet als een afzonderlijk platform. Zie het als een add-on op de standaard ESPN- app met live games, exclusieve on-demand video en toegang tot wat voorheen bekend stond als ESPN Insider .

Bevat ESPN+ insider hierin?

ESPN+ is de nieuwe multisport-videostreamingservice van ESPN . In de komende weken wordt Insider- inhoud geïntegreerd in ESPN+ . U blijft dus dezelfde Insider- verslaggeving ontvangen die u gewend bent, plus live sport en exclusieve originelen - allemaal zonder extra kosten!

Vervolgens is de vraag: is ESPN+ de moeite waard om te krijgen? Het is ook de moeite waard voor mensen die die inhoud niet hebben gekocht, maar op zijn minst een paar PPV's en andere ESPN + -inhoud zouden consumeren vanwege de waarde die wordt aangeboden tegen het prijskaartje van $ 4,99 per maand. ESPN+ biedt geselecteerde live Major League Baseball-, Major League Soccer-, National Hockey League-, golf- en tennisevenementen.

Met dit in het achterhoofd, wat is inbegrepen bij ESPN+?

De service omvat geselecteerde live MLB-, NHL-, NBA- en MLS-spellen, evenals universiteitssporten, PGA-golf, Top Rank Boxing en Grand Slam-tenniswedstrijden. Je vindt er ook de United Soccer League-, cricket-, rugby-, Canadian Football League-, Engelse Football League- en UEFA Nations League-spellen.

Hoeveel kost ESPN+?

ESPN + is een op abonnementen gebaseerde streamingservice die toegankelijk is op een groot aantal apparaten, waaronder smart-tv's en tablets, evenals mediaspelers van Roku, Amazon en meer. Het kost $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar en biedt exclusieve sportstreamingcontent en artikelen met analyse van experts uit de industrie.

39 gerelateerde vragen gevonden antwoorden

Hoe spoel je vooruit op ESPN+?

ESPN Plus-prestaties
Een Pauze knop kunt u halt toe te roepen aan de stroom, en u kunt terugspoelen en snel - voorwaarts door te slepen op een tijdlijn. Ik wou dat die twee laatste bedieningselementen een fijnere controle boden, zoals een terugspoelknop van 30 seconden.

Kun je maandagavond voetbal kijken op ESPN+?

Ja, Monday Night Football is beschikbaar voor abonnees, via authenticatie, op de ESPN- app, ESPN .com en de ESPN- apps op Apple TV, Google Chromecast, Amazon Fire TV, Roku, Xbox One , PlayStation®4, iPads en Android-tablets.

Heeft ESPN Insider ESPN Plus?

We hebben geweldig nieuws! ESPN Insider fuseert met ESPN+. In de komende weken wordt Insider- inhoud geïntegreerd in ESPN+. U blijft dus dezelfde Insider- verslaggeving ontvangen die u gewend bent, plus live sport en exclusieve originelen - en dat allemaal zonder extra kosten!

Is ESPN Insider hetzelfde als ESPN+?

De ESPN+ -branding in de app en espn.com vervangt ESPN Insider en alle inhoud en functies zijn beschikbaar in hetzelfde abonnement. ESPN weigerde te onthullen hoeveel subs het momenteel heeft voor Insider , dat in 1998 werd gelanceerd, of ESPN+ , dat dit voorjaar debuteerde.

Wat krijg je met ESPN+?

ESPN+ zal "duizenden" uren aan live games streamen, maar meestal voor niche-dingen. Je vindt er live voetbal, boksen, golf, tennis, rugby, cricket en verschillende universiteitssporten. U kunt voor meer geld ook pakketten toevoegen zoals MLB.TV of NHL.TV-pakketten.

Welke kanalen zijn er op ESPN+?

Die lijst met ESPN+ live content leest als een stel afgedankten: programmering is niet waardevol genoeg om op een van de acht kabelnetwerken van ESPN te verschijnen ( ESPN , ESPN2, ESPNU, ESPN Classic, ESPNews, ESPN Deportes, Longhorn Network, SEC Network).

Wat kun je bekijken op ESPN+?

Zodra u zich abonneert op ESPN+ , kunt u deze bekijken via de ESPN- app. De ESPN- app ondersteunt Roku-spelers en tv's, Amazon Fire TV-apparaten, Chromecast, Apple TV, Android , iPhone, Samsung-tv's, Xbox One en PS4.

Kun je ESPN kijken met ESPN+?

Terwijl ESPN Plus geeft je toegang tot een uitgebreide selectie van live-wedstrijden van pro en college sport, zal de dienst niet geven u toegang tot live sport en programma's die worden uitgezonden live op ESPN, ESPN2 en ESPNU, ESPN Classic en ESPN News. Om deze kanalen te kijken, zal je nog steeds een kabel provider login nodig.

Hoe kan ik ESPN Plus gratis krijgen?

ESPN+ kost $ 4,99 per maand of $ 49,99 voor een heel jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om $ 79,99 te betalen voor UFC 237 (of een ander UFC-pay-per-view-evenement) en 12 maanden gratis te ontvangen . Nadat u zich heeft aangemeld, moet u de ESPN- app downloaden of de ESPN- website bezoeken en uw abonnementsgegevens invoeren.

Hoe krijg ik toegang tot ESPN+ met Disney+?

Streamen van ESPN+
Nadat u bent ingelogd op disneyplus.com, navigeert u naar uw account vanaf uw profielpictogram en gaat u naar het scherm Factureringsgegevens. Zoek het ESPN+ -logo onder Mijn diensten en selecteer Nu streamen om toegang te krijgen tot ESPN+ . U logt in op uw ESPN+ -account met dezelfde inloggegevens die u voor Disney+ gebruikt .

Bevat ESPN Plus SEC Network?

SEC Network+ is een aanvulling op SEC Network , met digitaal exclusieve evenementen die beschikbaar zijn op de ESPN- app. ESPN+ is de allereerste multi-sport, direct-to-consumer abonnementsstreamingservice van The Walt Disney Company's Direct-to-Consumer and International-groep en ESPN .

Hoe meld ik me aan bij ESPN Plus met Disney plus?

Bundel Disney Plus, Hulu en ESPN Plus
  1. Maak een Disney Plus-account aan op DisneyPlus.com. U voert uw facturerings- en creditcardgegevens in om u aan te melden.
  2. Zodra uw account is aangemaakt, klikt u op uw profielpictogram.
  3. Selecteer Account.
  4. Klik in het gedeelte Abonnement op Overschakelen naar Disney-bundel.

Hoe kan ik ESPN Plus kijken op mijn tv?

ESPN+ kijken op je tv
  1. Open de ESPN-app op uw streamingapparaat.
  2. Markeer het tandwielpictogram voor instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik om het instellingenmenu te openen.
  4. Accountinformatie openen.
  5. Kies Aanmelden bij ESPN-account om uw activeringscode te zien.
  6. Ga naar es.pn/activate op je telefoon, tablet of pc.

Is ESPN gratis op Roku?

Kunt u 24/7 sportverslaggeving van ESPN krijgen zonder gebonden te zijn aan de kabel? Gelukkig voor ons die-hard sportfans, is het antwoord ja. Krijg toegang tot honderden live sportevenementen van NFL, MLB, NBA en meer, plus originele programma's zoals SportsCenter, First Take en andere die allemaal beschikbaar zijn op je Roku- apparaten.

Hoe neem ik ESPN+ op?

Kun je opnemen op ESPN+ ? Ja, u kunt ESPN Plus opnemen met Audials Movie door in het menu op "Andere bron / schermopname" te klikken. Video's van ESPN .go.com zijn auteursrechtelijk beschermd.

Hoe werkt ESPNPlus?

ESPN+ is een streamingdienstpakket van ESPN . Het pakket brengt live-evenementen, on-demand inhoud en originele programma's samen die op geen enkel ander ESPN- netwerk te vinden zijn - en plaatst ze naast gratis inhoud van ESPN's moederservice.

Bevat ESPN+ espn3?

Nee, ESPN+ is een op abonnementen gebaseerd pakket dat u op elk moment kunt opzeggen, terwijl ESPN3 wordt geleverd met de meeste kabel- of tv-pakketten. U niet ontvangt ESPN3 met een ESPN + abonnement.