Heeft ESPN Insider ESPN Plus?

Gevraagd door: Guoyong Ganswurger | Laatst bijgewerkt: 20 januari 2020
Categorie: televisie sport tv
4.2/5 (341 weergaven. 43 stemmen)
ESPN Insider fuseert met ESPN+. ESPN+ is de nieuwe multisport-videostreamingservice van ESPN . In de komende weken zal Insider inhoud worden geïntegreerd in ESPN +. U blijft dus dezelfde Insider- verslaggeving ontvangen die u gewend bent, plus live sport en exclusieve originelen - en dat allemaal zonder extra kosten!

Gewoon zo, omvat ESPN Insider ESPN+?

Op 21 augustus 2018 kondigde ESPN aan dat het zijn bestaande ESPN Insider- abonnementsservice had samengevoegd met ESPN+ , waardoor toegang tot premium ESPN .com-inhoud (zoals exclusieve beatrapporten en geavanceerde sportstatistieken en analysetools) aan de service werd toegevoegd.

Ten tweede, hoeveel kost ESPN Insider? De wiskunde is eenvoudig; ESPN Insider kost $ 4,99 per maand of $ 3,33 per maand als je jaarlijks betaalt. Dit betekent dat u voor een jaar toegang $ 59,88 betaalt als u maandelijks betaalt of $ 39,96 als u een jaar vooruit betaalt. Dit is echter de deal, als je ESPN the Magazine koopt, krijg je ESPN Insider gratis inbegrepen.

Mensen vragen ook: welke kanalen zijn er op ESPN+?

Die lijst met ESPN+ live content leest als een stel afgedankten: programmering is niet waardevol genoeg om op een van de acht kabelnetwerken van ESPN te verschijnen ( ESPN , ESPN2, ESPNU, ESPN Classic, ESPNews, ESPN Deportes, Longhorn Network, SEC Network).

Wat kan ik kijken met ESPN+?

ESPN+ zal "duizenden" uren aan live games streamen , maar meestal voor niche-dingen. Je vindt er live voetbal, boksen, golf, tennis, rugby, cricket en verschillende universiteitssporten. U kunt voor meer geld ook pakketten toevoegen zoals MLB.TV of NHL.TV-pakketten.

28 gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Kan ik maandagavond voetbal kijken op ESPN+?

Wat is niet inbegrepen bij ESPN+ ? ESPN+ staat technisch los van ESPN , ESPN2 en ESPNews, dus een abonnement geeft je geen toegang tot live games die op die netwerken worden uitgezonden, inclusief live games tijdens Monday Night Football en Sunday Night Baseball.

Hoe spoel je vooruit op ESPN+?

ESPN Plus-prestaties
Een Pauze knop kunt u halt toe te roepen aan de stroom, en u kunt terugspoelen en snel - voorwaarts door te slepen op een tijdlijn. Ik wou dat die twee laatste bedieningselementen een fijnere controle boden, zoals een terugspoelknop van 30 seconden.

Bevat ESPN Plus ACC Network?

Wat is ACC Netwerk Extra? ACC Network Extra (ACCNX) is het digitale platform van het netwerk . ACCNX is de afgelopen drie jaar beschikbaar geweest op de ESPN- app en online met een ESPN- abonnement. Sinds de lancering van het netwerk op 8 aug.

Wat zit er in ESPN+?

De service omvat geselecteerde live MLB-, NHL-, NBA- en MLS-spellen, evenals universiteitssporten, PGA-golf, Top Rank Boxing en Grand Slam-tenniswedstrijden. Je vindt er ook de United Soccer League-, cricket-, rugby-, Canadian Football League-, Engelse Football League- en UEFA Nations League-spellen.

Is ESPN Insider de moeite waard voor fantasievoetbal?

Het is het geld niet echt waard als je het alleen wilt gebruiken om een ​​voorsprong te hebben op fantasievoetbal . Ik vind het leuk om toegang te hebben tot alle insider- artikelen voor elke sport. Als je alleen voetbal volgt en je portemonnee krap is, zijn er misschien betere internetabonnementen.

Is ESPN Magazine wekelijks of maandelijks?

ESPN Het tijdschrift . ESPN The Magazine is een ter ziele gegane maandelijkse sportmagazine dat wordt uitgegeven door het ESPN- sportnetwerk in Bristol, Connecticut, in de Verenigde Staten. Aanvankelijk om de week gepubliceerd, werd het begin 2016 teruggebracht tot 24 nummers per jaar en later werd het een maandblad .

Hoe kijk ik ESPN Plus?

ESPN+ kijken op je tv
  1. Open de ESPN-app op uw streamingapparaat.
  2. Markeer het tandwielpictogram voor instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik om het instellingenmenu te openen.
  4. Accountinformatie openen.
  5. Kies Aanmelden bij ESPN-account om uw activeringscode te zien.
  6. Ga naar es.pn/activate op je telefoon, tablet of pc.

Hoe kan ik ESPN Plus gratis kijken?

ESPN+ kost $ 4,99 per maand of $ 49,99 voor een heel jaar. Je hebt ook de mogelijkheid om $ 79,99 te betalen voor UFC 237 (of een ander UFC-pay-per-view-evenement) en 12 maanden gratis te ontvangen . Nadat u zich heeft aangemeld, moet u de ESPN- app downloaden of de ESPN- website bezoeken en uw abonnementsgegevens invoeren.

Kun je ESPN+ op tv kijken?

ESPN Plus is geen tv- zender, dus je moet er toegang toe krijgen via de ESPN- app. U kunt dit doen via een computer, of het nu een desktop of laptop is, een smartphone, een tablet of een ander streamingapparaat. Als je een smart- tv hebt , kun je het beste verbinding maken met de app om deze op tv te bekijken .

Wat is het verschil tussen ESPN en ESPN+?

Het verschil tussen ESPN en ESPN+ op WatchESPN
De ESPN+ -service biedt live streaming toegang tot sportevenementen die niet beschikbaar zijn op een van de reguliere ESPN- kabelkanalen. Afgezien van het verschijnen op dezelfde site, is er geen overlap tussen ESPN en ESPN+ .

Wat heb je aan ESPN+?

ESPN+ is een sportstreamingservice die live-evenementen, exclusieve on-demand-series, '30 voor 30'-documentaires en hoogwaardige geschreven inhoud biedt. De streamingdienst kost $ 5 per maand of $ 50 per jaar, of je kunt het bundelen met Hulu en Disney Plus voor $ 13 per maand (een waarde van $ 18).

Heeft DirecTV ESPN+?

ESPN+ omvat geen streaming van ESPN , ESPN2, ESPNews of ESPN Classic, of de sportuitzendingen op die kanalen, zoals live NFL-, NBA-, MLB- en universiteitsgames. Dat vereist nog steeds een bestaand kabel-, satelliet- of over-the-top abonnement (van Sling TV, DirecTV Now of vergelijkbare services).

Heeft ESPN Plus live sport?

Terwijl ESPN Plus geeft je toegang tot een uitgebreide selectie van live-wedstrijden van pro en college sport, zal de dienst niet geven u toegang tot live sport en programma's die worden uitgezonden live op ESPN, ESPN2 en ESPNU, ESPN Classic en ESPN News. Om die kanalen te bekijken, heeft u nog steeds een login van een kabelaanbieder nodig .

Kan ik ESPN kijken met ESPN+?

Zodra u zich abonneert op ESPN+ , kunt u deze bekijken via de ESPN- app. De ESPN- app ondersteunt Roku-spelers en tv's, Amazon Fire TV-apparaten, Chromecast, Apple TV, Android, iPhone, Samsung-tv's, Xbox One en PS4. Abonneer u op ESPN+ Download en open de ESPN- app op uw mobiel of tv-apparaat.

Is ESPN Plus op DISH Network?

ESPN op DISH Network - Kanaal 140
Het Entertainment and Sports Programming Network , beter bekend als ESPN (en direct beschikbaar op veel DISH TV-pakketten), is een televisiezender die zich toelegt op alles wat met sport te maken heeft.

Kan ik ESPN+ krijgen op DirecTV?

DIRECTV- abonnees kunnen ESPN- live-inhoud, ESPN3-streaminginhoud en ESPN On Demand-inhoud bekijken met de ESPN- app. Om toegang te krijgen tot de ESPN- app op uw tv: Stem af op een ESPN- kanaal ( ESPN , ESPN2, ESPN NEWS, ESPNU, ESPN Deportes, Goal Line, Buzzer Beater, Bases Loaded, Longhorn Network en SEC Network).

Hoe krijg ik ESPN op Roku?

Om toegang te krijgen tot live-programmering, laadt u de ESPN- app op uw Roku , selecteert u het tandwielpictogram in de menubalk bovenaan het startscherm en selecteert u de optie Provideraccount. Klik op "Watch Live TV" en u zult worden voorzien van een code en vroeg voor een bezoek aan ESPN .com / activeren op een computer of mobiel apparaat.