Hoe krijg ik ESPN+?

Gevraagd door: Yunyun Posadas | Laatst bijgewerkt: 21 april 2020
Categorie: televisie sport tv
4,1/5 (1843 weergaven. 33 stemmen)
Een abonnement op ESPN+ is te koop via de ESPN- app en ESPN.com . Je hebt alleen toegang tot ESPN+content nadat je je hebt geabonneerd. Log in met uw huidige ESPN- account of maak een nieuw account aan via de ESPN- app van internet (hier). U wordt gevraagd om in te loggen of een nieuw account aan te maken wanneer u een abonnement koopt.

De vraag is ook, hoe krijg ik ESPN Plus op mijn tv?

ESPN+ kijken op je tv

 1. Open de ESPN-app op uw streamingapparaat.
 2. Markeer het tandwielpictogram voor instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Klik om het instellingenmenu te openen.
 4. Accountinformatie openen.
 5. Kies Aanmelden bij ESPN-account om uw activeringscode te zien.
 6. Ga naar es.pn/activate op je telefoon, tablet of pc.

Bovendien, hoeveel kost ESPN+? ESPN+ , dat sporten aanbiedt die niet op ESPN's kabelkanalen worden getoond, waaronder wedstrijden van Ultimate FightingChampionship, rugby en een aantal professionele honkbal- en voetbalwedstrijden, kost $ 4,99 per maand. Disney+ op zichzelf kost $ 6,99 wanneer het op 12 november begint te streamen met een reeks nieuwe en klassieke tv-programma's en films.

Evenzo vragen mensen: welke kanalen zijn er op ESPN+?

 • ESPN.
 • ESPN2.
 • ESPN3.
 • ESPNU.
 • ESPNieuws.
 • ESPN deporteert.
 • SEC-netwerk.
 • SEC-netwerk +

Hoe log ik in op ESPN+?

Aanmelden via de ESPN-app

 1. Download de ESPN-app.
 2. Klik op Inloggen (of maak een login aan).
 3. Kies of u zich aanmeldt met Facebook of een e-mail.
 4. Voer uw e-mailadres in of volg de Facebook-prompts.
 5. Voer uw creditcardgegevens in.
 6. Klik op de knop Afspelen of waar staat Introductie van ESPN+.

38 Gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Kan ik ESPN+ kijken op mijn tv?

Hoe ESPN+ te bekijken Nadat u zich hebt geabonneerd op ESPN+ , kunt u deze bekijken via de ESPN- app. De ESPN- app ondersteunt Roku-spelers en tv's, Amazon Fire TV- apparaten, Chromecast, Apple TV , Android, iPhone, Samsung TV's, Xbox One en PS4 .

Hoe kan ik ESPN+ gratis krijgen?

Een gratis ESPN+ proefversie krijgen?
 1. Bezoek de ESPN+ splash-pagina.
 2. Klik op de knop met het label Start mijn gratis proefperiode van 7 dagen.
 3. Log in met uw ESPN.com-account.
 4. Voer uw betalingsgegevens in, inclusief creditcard- en factuurgegevens, of kies voor een koppeling met PayPal.
 5. Controleer of de informatie correct is en bevestig vervolgens uw gratis proefperiode.

Kun je ESPN bekijken op Amazon Prime?

WatchESPN brengt u 24/7 live programmering van uw favoriete ESPN- netwerken op uw computer, smartphone, tablet, Xbox 360, Xbox One, Apple TV, Google Chromecast, Amazon Fire TV en Roku.

Wat kun je kijken met ESPN+?

In mei zei ESPN+ dat ze dit jaar 24.000 live-evenementen zullen uitzenden. Naast games en evenementen vind je er ook on-demand content. U kunt ESPN+ streamen op de volgende apparaten:
 • Brand televisie.
 • Vuurtablet.
 • Android-telefoons.
 • Android-tablets.
 • iPhone.
 • iPad.
 • Apple TV.
 • Chromecast.

Hoeveel kost ESPN Plus?

ESPN+ kost $ 4,99 per maand of $ 49,99 per jaar.

Staat SEC Network op ESPN+?

Deze lijst van ESPN + live content leest als agroup van castoffs: het programmeren niet waardevol genoeg om te verschijnen oneof ESPN acht kabelnetwerken (ESPN, ESPN2, ESPNU, ESPN Classic, ESPNews, ESPN Deportes, Longhorn Network, SEC Network). Het persbericht van ESPN maakt helemaal geen melding van de NFL of NBA.

Hoe werkt ESPNPlus?

Kortom, ESPN Plus is een service die rechtstreeks in de ESPN- app is ingebouwd en werkt op een groot aantal apparaten met zowel live als opgenomen verslaggeving van verschillende sportevenementen, evenals originele shows en specials die alleen beschikbaar zijn op de service. Trouwens, ESPN Plus , en wat dat betreft heel ESPN , is eigendom van Disney.

Hoe krijg ik ESPN+ op mijn Samsung Smart TV?

Samsung Smart-tv
 1. Start de ESPN-app op uw Samsung Connected TV (Tizen).
 2. Selecteer Instellingen.
 3. Selecteer Abonnementen en selecteer Inloggen.
 4. Noteer de activeringscode en ga naar http://espn.com/activate op uw computer of mobiele browser.
 5. Voer in uw browser de activeringscode in en klik op Doorgaan.

Heeft DirecTV ESPN+?

De nieuwe ESPN+ -service is geen zelfstandige app. Het leeft in de bestaande ESPN- app, die beschikbaar is op een reeks apparaten, waaronder smartphones, gameconsoles en streaming tv-boxen en spelers. Bij de lancering werkt ESPN+ op Android-apparaten, iOS-apparaten, Apple TV, Chromecast, Fire TV en internet.

Heeft DirecTV ESPN +?

DIRECTV- abonnees kunnen ESPN live content, ESPN3-streamingcontent en ESPN On Demandcontent bekijken met de ESPN- app. Om toegang te krijgen tot de ESPN- app op uw tv: Stem af op een ESPN- kanaal ( ESPN , ESPN2, ESPN NEWS, ESPNU, ESPN Classic, ESPN Deportes, Goal Line, Buzzer Beater, Bases Loaded, Longhorn Network en SECNetwork).

Is ESPN Plus op DISH Network?

ESPN biedt meerdere kanalen aan via DISH , waardoor sportfans nog meer sport- en programmeermogelijkheden hebben, waaronder ESPN 2, ESPNU en ESPN News. ESPN 3, beter bekend als de WatchESPN-app, is een online streaming-app.

Wat zit er in ESPN+?

ESPN+ biedt beperkte MLB- en NHL-spellen, maar streamt een veel groter aantal live-evenementen van MLS, Grand Slamtennis, Top Rank-boksen, PGA Tour-golf, universiteitssporten, internationaal rugby, cricket en meer. Het is ook de enige plek om de volledige 30 voor 30-catalogus te vinden.

Kost ESPN+ geld?

ESPN's zelfstandige streamingdienst voor abonnementen, ESPN+ , wordt op 12 april gelanceerd voor $ 4,99 per maand. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de jaarlijkse prijs van $ 49,99 te betalen. Zowel ESPN+ als de dienst van het merk Disney zijn van BAMTech, de streamingdivisie waarin Disney vorig jaar een meerderheidsbelang kocht.

Bevat ESPN+ ESPN?

ESPN+ en BAMTech werden op 14 maart 2018 in het nieuw gevormde Disney-bedrijfssegment Disney Direct-to-Consumer en International geplaatst. Op 2 april 2018 kondigde ESPN aan dat ESPN+ officieel zou worden gelanceerd op 12 april 2018. -maand prijzen.

Bevat ESPN+ espn3?

Nee, ESPN+ is een op abonnementen gebaseerd pakket dat u op elk moment kunt opzeggen, terwijl ESPN3 wordt geleverd met de meeste kabel- of tv-pakketten. U niet ontvangt ESPN3 met een ESPN + abonnement.

Kun je NFL kijken op ESPN Plus?

PlayStation Vue
Het toegangsplan omvat CBS, ESPN , Fox, NBC en het NFL- netwerk. Extra sportnetwerken zijn onder meer de Golf Channel, MLB Network en NBA TV . PlayStation Plus- abonnees krijgen korting op sommige van deze pakketten.

Is sport live op Hulu?

Al je sportenlive opHulu
Stream live wedstrijden van grote universiteiten en proleagues, waaronder de NCAA, NBA, NHL, NFL, de Engelse PremierLeague en meer. Met de beste nationale sportzenders en lokale sportzenders in veel steden, is er geen betere plek om naar de sport te kijken waar je van houdt.