Hoe update ik FarmVille 2 Country Escape?

Gevraagd door: Bendaoud Amoreheder | Laatst bijgewerkt: 30 april 2020
Categorie: videogames role playing videogames
4/5 (1.931 weergaven . 14 stemmen)
Open uw App Store door op het pictogram van uw startscherm te tikken. Ga naar het tabblad " Updates ". Zoek FarmVille2 : Country Escape uit de lijst en tik op de knop " Bijwerken ".

Bovendien, hoe speel je FarmVille 2 Country Escape?

Zodra je level 6 bereikt, kun je de boerderijen van je vrienden bezoeken! Tik op het smiley-pictogram rechtsonder in je gamescherm. Elke vriend die je op Facebook hebt en FarmVille 2 : Country Escape speelt, verschijnt in de balk van je buurman. Tik op een van je vrienden om hun boerderij te bezoeken.

Je kunt je ook afvragen: kun je FarmVille 2 Country Escape op Facebook spelen? Game Consoles FarmVille was één van de grootste games op Facebook, en nu is er een vervolg, FarmVille 2: Country Escape. Gelukkig hoef je niet langer in te loggen op het sociale netwerk om te spelen, aangezien Zynga FarmVille 2 beschikbaar heeft gemaakt via zijn eigen website en mobiele app.

Kan ik FarmVille 2 Country Escape bovendien op mijn laptop spelen?

Het downloaden van Farmville 2 Country Escape voor pc geeft je het gemak om het spel te spelen . Hoewel het spelen met Android is handig, het aansluiten van uw spel op de computer, ofwel ramen 7/8 of Mac, kunt u meer handige wayto handvat van uw bedrijf, omdat je speelt tegen een largerscreen.

Is er nog een FarmVille-game?

We konden niet ontsnappen aan de allure van ' Farmville' . Nu, het lijkt allemaal te hebben butdisappeared. Maar Farmville was verreweg de meest boeiende en succesvolle. Vanaf het begin in 2009, explosie in 2011 en in 2012 waren volgens conservatieve schattingen wereldwijd zo'n 311 miljoen mensen aan het spelen.

21 gerelateerde vraag antwoorden gevonden

Is FarmVille 2 gratis?

Sluit je aan bij een boerderij-coöp om in je eentje te ruilen en te delen of te spelen in de anonieme modus. Je kunt FarmVille altijd en overal spelen... Het beste van alles is dat 's werelds populairste landbouwgame gratis te spelen is! ** ” FarmVille is terug en deze keer is het draagbaar!”

Is FarmVille gratis?

Het spel is gratis te spelen; om echter snel vooruitgang te boeken in het spel, worden spelers aangemoedigd om Farm Cash (in FarmVille ) of Farm Bucks (in FarmVille 2) uit te geven, die kunnen worden gekocht met echte valuta.

Hoe speel je FarmVille?

Stappen om Farmville te spelen op Android en iOS
  1. Download de Farmville 2-app van Google Play of de iOS App Store, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
  2. Start de app.
  3. Voltooi de eerste zoektocht.
  4. Als je klaar bent, raak je de kleine Gear Option in de rechterbovenhoek aan.
  5. Ga naar Instellingen.
  6. Verbind een social media-account om je voortgang op te slaan.

Hoe krijg ik meer likes op FarmVille 2?

Hoe controleer ik in Farmville 2 hoeveel likes mijn boerderij heeft? Als je in een coöp zit, klik dan op het coöpbord naast de schuur. Scroll om je naam te vinden, het laat zien hoeveel likes je hebt.

Hoe krijg je een Merryweather-mijn in FarmVille 2?

Merryweather Mine is een foerageerplek. Het is ontgrendeld op niveau 18 en kost 100.000 munten. Je kunt maximaal 6 boerenknechten sturen om daar te foerageren. Het foerageren kost 2 deken, 2 mueslireep en duurt 2 uur.

Hoe krijg je munt in FarmVille 2 Country Escape?

Munt is een ander gewas dat beschikbaar is in FarmVille 2 . De zaden kunnen worden gekocht in de General Store voor 150 munten nadat de speler level 72 heeft bereikt.

Wat doet de silo in FarmVille 2?

FarmVille 2 : Country Escape Crop Silo Veelgestelde vragen. De Crop Silo helpt je meer gewassen en basisdierengoederen op te slaan! Je kunt die items snel verkopen vanuit de Crop Silo , zodat je altijd munten voor je goederen ontvangt. Je moet level 19 of hoger zijn om de Crop Silo in je spel te kunnen zien.

Kun je FarmVille 2 offline spelen?

FarmVille 2 Facebook-spelers zullen ook worden begroet met een speciale in- game welkomstmand met speciale beloningen. Farm On the Go in de offline modus: Spelers kunnen ook genieten van FarmVille 2: Country Escape in de offline modus zonder een internetverbinding, spelen op hun eigen tempo en de verbinding met het Internet later saveprogress.

Hoe kan ik FarmVille 2 op pc spelen?

Instructies FarmVille 2: Country Escape op pc
  1. 1 Installeer BlueStacks en voer het installatieprogramma uit.
  2. 3 FarmVille 2: Coun Ga naar de zoekbalk in de rechterbovenhoek en zoek naar FarmVille 2: Country Escape.
  3. 5 Zodra de installatie is voltooid, klikt u op het FarmVille 2: CountryEscape-pictogram op het tabblad Mijn apps.
  4. 6 Je bent helemaal klaar!

Hoe koppel ik mijn games aan Facebook?

Om het spel te sluiten op uw Facebook-account, moet u zijn aangemeld bij uw Facebook-account op uw apparaat, en je moet toestaan dat het spel om toegang te krijgen tot uw account. Open hiervoor Instellingen op uw apparaat, tik op " Facebook " en zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Facebook- account onder dit menu.

Wat is klonen op FarmVille 2?

Kopiëren (verdubbelen, klonen ) is een strategie waarmee spelers items kunnen dupliceren zonder ze te maken. Aan het einde van een kopieerronde zal iedereen die meedoet meer van dat item hebben dan waarmee ze begonnen.

Wat is het hoogste niveau op FarmVille 2 Country Escape?

De hoogste update per level voor het spel is level 300. Bedankt!