Hoe download je inhoud op Tumblr?

Gevraagd door: Rory Zurriaga | Laatst bijgewerkt: 11 januari 2020
Categorie: technologie en computergebruik shareware en freeware
4,6/5 (1.792 weergaven . 38 stemmen)
Voer de URL in van de Tumblr die u wilt downloaden in het vak in het onderste deel van de applicatie. Selecteer het type inhoud dat u wilt downloaden , evenals het specifieke aantal pagina's van de betreffende Tumblr . Als u de hele blog wilt, laat u de velden " Downloadpagina 's" leeg.

Bovendien, hoe vind ik mijn privéberichten op Tumblr?

Voor toegang tot uw privé-berichten: Op het web, choosethe blog vanuit het menu rekening (het menselijk pictogram) aan de bovenkant recht van de scherm en blader door uw dashboard totdat u de post te vinden. Tip: om de privé- URL te krijgen, Ctrl-klik (of klik met de rechtermuisknop) in de rechterbovenhoek van het bericht en kopieer de link daar.

Evenzo, hoe kom je bij je archief op tumblr? Om naar het Tumblr-archief van een lid te gaan , voeg je simpelweg "/ archive " toe aan het einde van een Tumblr- URL. Dus als je het archief van NASA's Tumblr wilt zien, gebruik je de URLnasa. tumblr .com / archief. De pagina wordt automatisch geladen terwijl je naar beneden scrolt om berichten voor elke maand weer te geven. Klik er gewoon op om deze te bekijken.

Je kunt je ook afvragen, hoe maak ik een back-up van mijn Tumblr?

Zo maak je een back-up van je Tumblr-account

 1. Klik in het dashboard op uw accountmenu dat wordt weergegeven als een persoonspictogram.
 2. Klik op het tandwielpictogram Instellingen.
 3. Selecteer de blog die je wilt exporteren aan de rechterkant van het scherm.
 4. Zodra de gewenste blog is geselecteerd, scrolt u naar de onderkant van de pagina en klikt u op Exporteren.

Kun je je Tumblr-account verbergen?

Introduceerde Tumblr vandaag een functie waarmee u uw blog van het web te verbergen, zodat de inhoud alleen kan worden bekeken op Tumblr .com en in zijn native apps formobile apparaten. Je kunt je primaire blog nog steeds niet privé maken, maar je kunt wel een secundaire blog instellen die is beveiligd met een wachtwoord.

27 gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Kun je Tumblr-berichten privé maken?

Tumblr laat je niet je entireaccount privé te maken, maar je kunt een eigen blogs en een eigen blog posts die u in staat om ideeën, foto's en video shareyour met alleen de mensen die yourpermission te hebben. De privacy-instellingen in Tumblr zijn toegankelijk via de instellingen en aanpassingstools.

Hoe verberg ik mijn Tumblr-dashboardberichten?

Selecteer 'Privé' in het vervolgkeuzemenu in de rechterbovenhoek en klik vervolgens op 'Bericht maken'. Je privébericht wordt alleen voor jou weergegeven op het dashboard van je blog, maar niet op de Tumblr- homepage of je belangrijkste Tumblr-dashboard . Het bericht zal een "Privé"-teken in de linkerbovenhoek weergeven om de status aan te geven.

Kun je reblogs op Tumblr verbergen?

Tumblr- blogs bevatten meestal een bedieningsbalk bovenaan de pagina met een knop ' Reblog '. Je kunt de knop " Reblog " verbergen door je Tumblr- thema te bewerken. Open je Tumblr- blog en klik op "Aanpassen" om de thema-editor te openen.

Hoe vind je de datum op Tumblr?

Ga naar de Tumblr- site met het bericht dat je wilt bekijken . Controleer of er een tijdstempel aan de basis van de post staat. Als u geen tijdstempel ziet, klikt u op de link 'Opmerkingen' om de opmerkingen te bekijken . Het tijdstempel wordt meestal weergegeven op de Notes-pagina.

Waar is de massapost-editor op Tumblr?

Naar de massapost-editor gaan
Begin met het openen van het menu Account — selecteer onder je primaire blog Berichten . En dan zie je de MassPost Editor- optie in kleine lettertjes aan de rechterkant van het dashboard - het is bijna alsof Tumblr niet wil dat je hem vindt. Klik erop en je wordt direct naar de Mega Editor gebracht .

Kun je een met een wachtwoord beveiligde Tumblr volgen?

Tumblr staat het volgen van met een wachtwoord beveiligde blogs niet toe. Als je er een probeert te volgen , krijg je de volgende foutmelding: "Sorry. Deze functie is niet beschikbaar op beveiligde blogs." Als ik een wachtwoord beveiligen een Tumblr met volgelingen, kan die volgelingen zie mijn tumblr in hun dashboards als ze niet het wachtwoord?

Hoe verwijder ik een privébericht op Tumblr?

Op internet: klik op het tandwielpictogram onder aan het bericht dat u wilt verwijderen en kies vervolgens " Verwijderen ". Als u een groot aantal berichten wilt verwijderen , raden we u aan de Mass Post Editor te gebruiken, die u aan de rechterkant kunt openen van de pagina of via tumblr .com/mega-editor/blogname.

Hoe schakel ik de veilige modus op Tumblr uit?

Stap 1: Open de app Instellingen vanuit het startscherm, scrol omlaag en tik vervolgens op Tumblr . Stap 2: Tik onder Tumblr- instellingen op Veilige modus . Stap 3: Tik opNiets verbergen om de veilige modus uit te schakelen . Je zou toegang moeten hebben tot alle NSFW-inhoud zodra je de Tumblr- app opnieuw opent.

Hoe lang duurt het om een ​​back-up van je Tumblr te maken?

Ga naar de instellingen, selecteer uw blog, en scroll helemaal naar beneden om de export. Het duurt ongeveer 12-24 uur (en misschien meer, afhankelijk van de grootte van je blog) voordat Tumblr de zip maakt. Het kostte me toen ongeveer 4 uur om mijn bestand van 45 GB te downloaden (ik heb ~ 17K berichten) - laat je computer gedurende deze tijd niet in slaapstand gaan!

Hoe download je video's van Tumblr naar je telefoon?

“- Tumblr Video Downloader” app op uw apparaat Als u een video te downloaden op je mobiel u kunt downloaden. Nadat je beide apps hebt geïnstalleerd, open je je Tumblr- app en blader je naar een bericht met een GIF of video die je wilt downloaden en opslaan op je apparaat. Zoek in het bericht de knop "Delen" en tik erop.

Is Tumblr weer actief?

Tumblr slaat uw berichten voor onbepaalde tijd online op, maar als u een kopie van uw bedrijfsblog lokaal wilt bewaren voor het geval de site uitvalt, moet u er een back- up van maken . Tumblr heeft een Macintosh OS X-app gemaakt om een ​​statische kopie van al je reguliere inzendingen op te slaan, maar stopte met het programma en distribueert het niet langer.

Hoe sla je Tumblr-berichten op in je filmrol?

Veeg naar het Tumblr- pictogram en tik erop. Alink post formulier zal openen. Voeg desgewenst een bijschrift toe en tik vervolgens op 'Posten'. Om foto's te delen of te downloaden, houdt u de foto ingedrukt (lang tikken) en tikt u vervolgens op "Afbeelding opslaan " in het actieblad en de foto wordt opgeslagen in uw filmrol .

Hoe weet ik of ik geblokkeerd ben op Tumblr?

Kunnen mensen op Tumblr zien dat ze zijn geblokkeerd ? Tumblr- gebruikers ontvangen geen melding dat ze zijn geblokkeerd . Ze kunnen alleen zien of : Ze merken dat je berichten niet meer in hun Tumblr- tijdlijn verschijnen.

Hoe zet ik berichten van het ene tumblr-account naar het andere?

Berichten overbrengen naar een ander adres op Tumblr
Log in op uw Tumblr-account en klik op het instellingenpictogram. Selecteer de blog die u wilt overbrengen naar adifferent adres. Werk de URL bij naar het webadres waarnaar u uw Tumblr-berichten wilt overbrengen en klik vervolgens op 'Opslaan'.

Hoe sla je een video van Tumblr op je iPhone op?

De DoDa-app laat je de optie zien om de Tumblr- video op te slaan . Tik na het downloaden op het hamburgermenupictogram in de linkerbovenhoek om de navigatielade te openen en selecteer vervolgens "Gedownloade video". Tik op de knop "Delen" en selecteer "Video opslaan " om de gedownloade video op uw iPhone- camerarol op te slaan .

Wat zal de plaats van Tumblr innemen?

8 beste Tumblr-alternatieven voor 2019
 1. Mastodon - Open-source Tumblr-alternatief.
 2. WordPress – Een blogwebsite zoals Tumblr.
 3. Blogger - Gratis Tumblr-alternatief van Google.
 4. Pillowfort - De perfecte Tumblr-vervanging.
 5. Medium - Een op inhoud gerichte blogwebsite.

Hoe haal ik het meeste uit mijn Tumblr?

Hier zijn enkele Tumblr-tips voor de beginner om je te helpen het meeste uit het platform te halen.
 1. Gebruik het juiste berichtformaat voor uw inhoud. Tumblr biedt je zeven verschillende postformaten.
 2. Gebruik tags, maar overdrijf het niet. Tags zijn erg krachtig op Tumblr.
 3. Kies een stijlvol thema.
 4. Gebruik de editor voor massaberichten.
 5. Wachtrij berichten.