Wat betekent in de gaten houden?

Gevraagd door: Valdas Hinterkopf | Laatst bijgewerkt: 6 mei 2020
Categorie: persoonlijke financiën zuinig leven
4.1/5 (510 weergaven. 37 stemmen)
houden iemand of iets in toom
iets of iemand onder controle te houden; iets of iemand tegenhouden. Hang aan dit touw om de hond in toom te houden .

Als u dit in overweging neemt, wat betekent in toom houden?

om iets in toom te houden om iets in toom of om iets in toom te houden te houden. uitdrukking. Als er iets of iemand wordt in toom gehouden of in toom wordt gehouden, worden ze gecontroleerd en voorkomen dat deze te groot of krachtig. Het leven op aarde zal onhoudbaar worden tenzij de bevolkingsgroei in toom wordt gehouden.

Bovendien, wat betekent het om iemand aan het lijntje te houden? Werkwoord. 1. Laat leiding - controle (anderen of zichzelf) of invloed vakkundig, meestal om zijn voordeel; "Ze manipuleert haar baas"; "Ze is een zeer controlerende moeder en laat haar kinderen niet opgroeien"; "De leraar wist hoe de klas in lijn te houden"; "ze blijft in de rij "

Evenzo wordt gevraagd, wat betekent het om iets te controleren?

Controleren betekent ( iets ) onderzoeken om de nauwkeurigheid, kwaliteit of staat ervan te bepalen. Check on is een werkwoord dat betekent: verifiëren, vaststellen of bewaken van de staat of toestand van. Het is een subtiel verschil tussen de twee, en in het voorbeeld dat je gaf, denk ik dat beide kunnen worden toegepast.

Wat is een wrak?

Een wrak is iets dat is vernietigd. Je haar kan een wrak zijn na een slechte dag bij de kapper. Je auto kan een wrak zijn nadat je een telefoonpaal hebt geraakt. Een gezonken schip is een wrak , of een scheepswrak. Als je die telefoonpaal raakt, heb je een wrak gehad , en je kunt je verminkte auto ook een wrak noemen.

34 Gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Waarom houden banken geld op cheques?

Waarom Banken zijn plaats houdt op Controles? De meest voorkomende reden waarom banken geld op uw rekening vastzetten, is om ervoor te zorgen dat een cheque wordt gewist. Simpel gezegd, ze willen er zeker van zijn dat ze de juiste fondsen ontvangen voordat deze fondsen aan u beschikbaar worden gesteld.

Hoe lang blijft een cheque in de wacht?

Volgens de wet mag een bank een cheque maximaal 9 werkdagen vasthouden voordat u het geld kunt opnemen. In de meeste situaties wordt uw chequebetaling maximaal 3 werkdagen vastgehouden. De exacte bewaartijd is afhankelijk van verschillende omstandigheden, die we hieronder zullen bespreken.

Wat betekent het om orde op zaken te stellen?

in orde. Schik in de juiste volgorde; zie in volgorde , def. 1; ook je huis op orde brengen . Zie ook: bestellen , zetten .

Wat betekent het als een cheque in de wacht wordt gezet?

Een greep betekent dat hoewel we uw cheque voor het voorschot hebben ontvangen, zult u niet in staat zijn om de middelen te gebruiken totdat de hold periode is verstreken. Als de afgezette post onbetaald wordt geretourneerd voordat het ruim afloopt, deze middelen zal niet worden ter beschikking gesteld.

Wat betekent het om iemand op afstand te houden?

uitdrukking. Als je iets of iemand op afstand te houden, of houd ze op afstand, te voorkomen dat ze van het bereiken, aanvallen, of die jou.

Hoe lang houdt de bank een cheque vast?

Automatisch, banken zetten een greep van één dag op een cheque storting (hoewel ze het recht hebben om een betaling per cheque hold langer dan die uit te breiden). Ze doen dit om ervoor te zorgen dat de cheque legitiem is en om te voorkomen dat u slechte cheques accepteert en uitbetaalt die op uw account terechtkomen.

Wat is het synoniem van controleren?

SYNONIEMEN . onderzoek, inspectie, controle, controle, controle , inzage, studie, onderzoek, sonde, dissectie, analyse, beoordeling, onderzoek. testen, testen, testen, monitoren. informele once-over, gaan-over, look-see.

Wat betekent controleren op jou?

"Gewoon controleren op je " betekent ervoor zorgen dat iemand in orde of in orde is. "Gewoon controleren op je " betekent ervoor zorgen dat iemand in orde of in orde is.

Wat zeg je als je iemand controleert?

Inchecken kan zo simpel zijn als een kort bericht dat zegt: "Ik dacht aan je en wilde alleen maar hallo zeggen", "Je kwam in me op, en ik weet dat je het moeilijk hebt, dus ik wilde je laten weten dat ik hier ben als je moet je hart luchten', 'Hallo, het spijt me te horen over ___, ik wil dat je weet dat ik vandaag een kaars voor je heb aangestoken.

Wat betekent het om iets te controleren?

transitief om iemand of iets te onderzoeken om er zeker van te zijn dat alles correct, waar, of voldoende is. De politie bekijkt de vrouw uit. Ik heb met heel veel foto's, alleen maar om te controleren of de camera. Ga naar de dokter en laat je onderzoeken . Synoniemen en verwante woorden.

Wat betekent het werkwoord controleren?

Definitie van cheque . (Invoer 1 van 3) transitief werkwoord . 1a: inspecteren, onderzoeken of beoordelend of waarderend bekijken - meestal gebruikt met uit of over. De artsen controleerden hem op verwondingen.

Heb je gecontroleerd of heb je gecontroleerd?

De tijd van " heb je gecontroleerd " is onjuist, dus gebruik " heb je gecontroleerd ".

Waar wordt een cheque voor gebruikt?

Cheques zijn papieren formulieren die mensen gebruiken om geld van de ene plaats naar de andere over te maken. Een controle is een schriftelijke aanwijzing dat een bank instrueert om een bepaald geldbedrag aan een bepaalde persoon of entiteit betalen van een bepaalde bankrekening, bijvoorbeeld een winkel.

Hoe schrijf je spellingscontrole?

Om een ​​controle van de spelling en grammatica in uw bestand te starten, drukt u gewoon op F7 of volgt u deze stappen:
  1. Open de meeste Office-programma's, klik op het tabblad Controleren op het lint.
  2. Klik op Spelling of Spelling en grammatica.
  3. Als het programma spelfouten vindt, verschijnt er een dialoogvenster met het eerste verkeerd gespelde woord dat door de spellingcontrole is gevonden.

Wat betekent het om je leven op het spel te zetten?

zet (iemands) leven op het spel
Zich gezet in gevaar om iets te bereiken, met name op het risico van verlies van iemands leven. (Soms hyperbolisch gebruikt.) Het is belangrijk om de mannen en vrouwen in het leger te eren die elke dag hun leven op het spel zetten om ons land te verdedigen.

Wat betekent het om iets op het spel te zetten?

iets op het spel zetten . of iets op de lijn leggen . om iets te doen waardoor u het risico loopt iets te verliezen, zoals uw reputatie of uw baan. Hij had zijn carrière op het spel te zetten en ik was niet bereid om wat hij gedaan had moeten worden verminderd in betekenis. om eerlijk en direct over je gevoelens te praten.

Wat betekent een regel in het jargon?

om een lijn cocaïne in te ademen. Laten we een lijn trekken voordat we de club raken. Meer woorden met dezelfde betekenis: stimulerende middelen doen (bijvoorbeeld methamfetamine, cafeïne).