Wat is het inhoudstype in Drupal?

Gevraagd door: Pascu Chertoritsky | Laatst bijgewerkt: 1 maart 2020
Categorie: technologie en computers web hosting
3.9/5 (534 weergaven. 12 stemmen)
Een inhoudstype is een set velden voor een bepaald type gegevens. Het eenvoudigste inhoudstype is bijvoorbeeld een basispagina. Een basispagina heeft twee velden: een veld voor de titel van het knooppunt en een tweede veld voor de hoofdtekst waarin de inhoud van het knooppunt wordt geplaatst. U kunt ook nieuwe inhoudstypen toevoegen om aan uw behoeften te voldoen.

Hoe wordt Drupal-inhoud gepresenteerd?

De meeste inhoud op een Drupal- website wordt opgeslagen en behandeld als "nodes". Door alle inhoud als knooppunten te behandelen, krijgt u de flexibiliteit om nieuwe soorten inhoud te creëren. Het stelt u ook in staat om pijnloos nieuwe functies of wijzigingen toe te passen op alle inhoud van één type. Achter de schermen beheert de Node-module deze nodes.

Evenzo, wat zijn Drupal-weergaven? Een weergave is een lijst van inhoud op een website. De core Views- module zorgt voor de weergave van views en met de core Views UI-module kunt u ze maken en bewerken in de beheerinterface. Wanneer u weergaven definieert, bent u geïnteresseerd in het overnemen van gegevens van uw website en deze aan de gebruiker te tonen.

Wat is node Drupal op deze manier?

Alle inhoud op een Drupal- website wordt opgeslagen en behandeld als " nodes ". Een knooppunt is elk stuk individuele inhoud, zoals een pagina, poll, artikel, forumonderwerp of een blogbericht. Opmerkingen worden niet opgeslagen als knooppunten, maar zijn er altijd aan verbonden. Door alle inhoud als knooppunten te behandelen, krijgt u de flexibiliteit om nieuwe soorten inhoud te creëren.

Wat kan er worden gemaakt met behulp van een artikel van het inhoudstype in Drupal?

Het inhoudstype Artikel (voorheen "verhaal") is ingeschakeld in Drupal in het standaard installatieprofiel. Artikelen worden over het algemeen gebruikt voor informatie die vaker wordt bijgewerkt en waarin vaak wordt verwezen naar en gecategoriseerd (zoals nieuwsberichten of bronnen).

31 gerelateerde vraag Antwoorden gevonden

Waar wordt Drupal voor gebruikt?

Drupal is software voor contentbeheer. Het wordt gebruikt om veel van de websites en applicaties te maken die u dagelijks gebruikt. Drupal heeft geweldige standaardfuncties, zoals het eenvoudig schrijven van inhoud, betrouwbare prestaties en uitstekende beveiliging. Maar wat het onderscheidt, is de flexibiliteit; modulariteit is een van de kernprincipes.

Wat is een module in Drupal?

Een Drupal-module is een verzameling bestanden die enige functionaliteit bevat en is geschreven in PHP. Omdat de modulecode wordt uitgevoerd binnen de context van de site, kan deze alle functies gebruiken en toegang krijgen tot alle variabelen en structuren van de Drupal- kern.

Met welke kernmodule in Drupal kunt u de inhoud van uw website verbinden en classificeren?

Taxonomie, een krachtige kernmodule , stelt u in staat om de inhoud van uw website te verbinden , te relateren en te classificeren . In Drupal zijn deze termen verzameld in "vocabulaires". Met de Taxonomie- module kunt u die vocabulaires maken, beheren en toepassen.

Waar uploaden we bijgedragen modules in Drupal?

Upload de map.
De modules map op het hoogste niveau van uw Drupal installatie is gereserveerd voor Drupal core modules (degenen die komen met de originele download van Drupal). U dient dus over het algemeen een directory sites/all/ modules aan te maken en de geüploade modules daar te plaatsen.

Kan Drupal op de opdrachtregel worden uitgevoerd met Drush?

Over Drush
Drush is een geweldige shell-interface voor het beheren van Drupal rechtstreeks vanaf de opdrachtregel van uw cloudserver. Het is een zeer handig hulpmiddel omdat het u helpt bij het uitvoeren van verschillende beheerderstaken met slechts een of twee opdrachten in de terminal , waardoor de noodzaak voor vele klikken en paginaverversingen in de gebruikersinterface wordt vervangen.

Welke van de volgende zijn Drupal-quizmodules?

Geniet van Drupal-quizmodules!
  • Webformulier. Webformulier is de meest populaire module in de categorie Evaluatie/Beoordeling.
  • Standaard velden voor webformulieren. De module Webformulier standaard velden wordt gebruikt in combinatie met de module Webformulier.
  • Quiz.
  • Cloos.
  • Quiz-bestand uploaden.
  • Ajax-pool.
  • H5P.
  • Geavanceerde peiling.

Maakt Drupal zoekmachinevriendelijke URL's mogelijk?

Drupal wordt standaard geleverd met de module "Path" die al is geïnstalleerd en geactiveerd. Deze add-on regelt het instellen van zoekvriendelijke URL's in Drupal . Wilt u ervoor zorgen dat deze module is geïnstalleerd, klikt u op “Uitbreiden” in de bovenste werkbalk en scroll naar beneden naar “Path.” Zorg ervoor dat er een vinkje naast de naam staat.

Wat zijn Drupal-thema's?

Een thema is een set bestanden die het visuele uiterlijk van uw site bepalen. Een aangepast thema kan zo simpel zijn als een enkel CSS-bestand dat stijl toevoegt aan de opmaak die door de kernsoftware wordt geleverd. Richtlijnen voor het maken van aangepaste thema's in Drupal 8 zijn te vinden op de Drupal .org-communitydocumentatiepagina "Theming Drupal ".

Is Drupal een CMS?

Drupal is geen CMS . Drupal - een Content Management Framework om een ​​op maat gemaakt Content Management Systeem ( CMS ) te bouwen. " Drupal zou het beste CMS ooit moeten zijn! Drupal is een Content Management Framework (CMF), van waaruit je een CMS kunt bouwen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Wat is Drupal-blok?

Blokken zijn de vakken met inhoud (zoals 'Gebruikersaanmelding' of 'Wie is er online') die in regio's (zoals voettekst of zijbalk) op uw pagina kunnen worden weergegeven. Deze functionaliteit wordt geleverd door de Block- module, die deel uitmaakt van Drupal 7 core. Voorbeeld van een blok .

Wat is een Drupal-entiteit?

Een entiteit is een object of instantie van een basis- of uitgebreide klasse, alle inhoud op een Drupal- website wordt opgeslagen en behandeld als "knooppunten". Knooppunt is een entiteit .

Wat zijn hooks in Drupal?

Een hook is een PHP-functie met de naam foo_bar(), waarbij "foo" de naam is van de module (waarvan de bestandsnaam dus foo. module is) en "bar" de naam van de hook is . Elke hook heeft een gedefinieerde set parameters en een gespecificeerd resultaattype. Om Drupal uit te breiden, hoeft een module alleen maar een hook te implementeren.

Wat is een machinenaam in Drupal?

Deze module biedt een machinenaamveld . Safeword-module biedt een standaard tekstveld en wanneer tekst wordt ingevoerd, wordt een overeenkomend machinenaamveld weergegeven dat de tekst automatisch omzet in een opgemaakte machinenaam , die ook met de hand kan worden bewerkt.

Wat is het entiteitstype in Drupal 8?

Entiteitstypen . Laatst geupdate op. 14 juni 2019. Drupal 7 - entiteiten waren generieke stdClass-objecten. Drupal 8 - entiteiten zijn nu specifiek getypeerde objecten, waarbij elk entiteitstype een klasse definieert die zal worden gebruikt voor instanties van de gegeven entiteit .

Wat is een websiteknooppunt?

Met Node kunnen ontwikkelaars JavaScript-code schrijven die rechtstreeks in een computerproces zelf wordt uitgevoerd in plaats van in een browser. Node kan daarom worden gebruikt om server-side applicaties te schrijven met toegang tot het besturingssysteem, het bestandssysteem en al het andere dat nodig is om volledig functionele applicaties te bouwen. Knoop .

Wat is DBMS-weergave?

Een databaseweergave een doorzoekbaar object in een database die wordt gedefinieerd door een zoekopdracht. Hoewel een weergave geen gegevens opslaat, verwijzen sommigen naar een weergave als 'virtuele tabellen'. U kunt een weergave opvragen zoals bij een tabel. Een weergave kan gegevens uit twee of meer tabellen combineren met behulp van joins en ook slechts een subset van informatie bevatten.