Wanneer verscheen de Winter Soldier voor het eerst in strips?

Gevraagd door: Nadiuska Fazylzyanov | Laatst bijgewerkt: 27 februari 2020
Categorie: hobby's en interesses stripboeken
4.5/5 (862 weergaven . 43 stemmen)
Bucky Barnes
Uitgeverij Marvel stripverhalen
Eerste verschijning Als Bucky: Captain America Comics #1 (maart 1941) Als Winter Soldier: Captain America #1 ( januari 2005 ) Als Captain America: Captain America #34 (januari 2008)
Gemaakt door Bucky: Joe Simon Jack Kirby Winter Soldier: Ed Brubaker Steve Epting
In-story informatie

Evenzo, hoe werd de Winter Soldier gemaakt?

HYDRA-agenten vonden Bucky bevroren in de rivier en brachten hem tot leven voordat ze hem terugbrachten naar een van hun bases. HYDRA heeft Bucky volledig gehersenspoeld en opnieuw geprogrammeerd om van hem de Winter Soldier te maken , een hoogopgeleide en gevaarlijke huurmoordenaar die namens hen zou werken.

Vervolgens is de vraag, op welke strip is Captain America The Winter Soldier gebaseerd? Captain America: The Winter Soldier is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2014, gebaseerd op het Marvel Comics- personage Captain America , geproduceerd door Marvel Studios en gedistribueerd door Walt Disney Studios Motion Pictures.

Bovendien, hoe oud is Bucky Barnes in de strips?

Net als Steve Rogers is Bucky Barnes ongeveer 95 jaar oud , maar we weten dat Rogers voor ongeveer 70 jaar bevroren was, terwijl we horen dat The Winter Soldier de afgelopen decennia op zijn minst op missies was geweest.

Wie schreef The Winter Soldier?

Christopher Markus Stephen McFeely

39 gerelateerde vragen gevonden antwoorden

Hoe oud is Thor?

1000 jaar oud

Hoe verloor Nick Fury zijn oog?

In de strips verloor Fury zijn oog na complicaties van een nazi-granaatontploffing en bij een explosie tijdens de Golfoorlog. Bij een derde Fury , zijn geheime zoon in de strips met dezelfde naam, werd zijn oog uitgesneden.

Hoe oud is Steve Rogers?

Steve "Captain America" Rogers werd geboren op 4 juli (obvs) 1918. Hij stortte ergens in 1945, op 27- jarige leeftijd , in het noordpoolgebied, voordat hij 66 jaar later, in 2011 werd ontdooid. Voor de gebeurtenissen van Captain America: The First Avenger, hij is fysiek nog steeds 27, maar technisch 93. Voor nu gaan we met 27, want ijs.

Is Bucky een supersoldaat?

Marvel heeft Bucky niet als supersoldaat gebruikt
Als resultaat heeft Bucky verbeterde kracht, duurzaamheid, snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen, regeneratieve genezingsfactor en (natuurlijk) een bionische arm.

Hoe oud is Natasha Romanoff?

Zoals de zaken er momenteel voor staan ​​in de MCU, is Natasha Romanoff een dertiger die een zeer actieve jeugd had in het post-Sovjet-Rusland, aanvankelijk gehersenspoeld door de Red Room voordat ze als twintiger naar de VS overliep.

Hoe oud is Wanda Maximoff in burgeroorlog?

Civil War is twee jaar na Winter Soldier, dus als we uitgaan van de theorie dat ze 13 of 14 is in Winter Soldier, is Wanda 15 of 16 in Civil War . Wanda 15 zijn in de burgeroorlog lijkt een lange adem, maar 16 is niet onredelijk. Dit zou haar 15 maken in Age of Ultron, wat niet zo logisch is, maar wat dan ook.

Waarom heet Bucky Bucky?

Volgens Simon zelf is Bucky vernoemd naar een sterbasketbalspeler en jeugdvriend van Simon uit zijn middelbare schooltijd. "De metgezel van de jongen heette gewoon Bucky ", zei Simon in zijn autobiografie The Comic Book Makers, "naar mijn vriend Bucky Pierson, een ster in ons basketbalteam op de middelbare school."

Wat gebeurt er met Bucky aan het einde van Winter Soldier?

Bucky overleefde de val van Zola's trein (hoewel hij zijn linkerarm verloor) dankzij de resultaten van Zola's experimenten die hij doorstond toen hij gevangen werd gehouden met het 107th. Hoewel het werd gevonden door Sovjetpatrouilles, was het HYDRA die uiteindelijk de gesneuvelde soldaat in hechtenis nam en zijn ontbrekende arm verving door een cybernetische.

Wie is de oudere Bucky en Steve?

In Captain America: The First Avenger is Bucky een jaar ouder dan Steve Rogers in plaats van een veel jongere tiener, en is hij zijn beste jeugdvriend in plaats van gewoon zijn hulpje te zijn.

Heeft Bucky een liefdesbelang?

Bucky Barnes lijkt niet het type naar relaties, noch heeft hij aangetoond een belang in een dame in de geringste sinds hij de winter soldaat. Bucky en Natasha komen samen in de strips na Bucky neemt de Schild toen Steve is (tijdelijk) gedood door een gehersenspoelde Sharon.

Is Bucky sterker dan Captain America?

Volgens de officiële beoordelingen van de MCU is Bucky sterker en heeft hij een voorsprong in vechtvaardigheden, aangezien hij dezelfde training heeft als Captain America en ook is getraind door Hydra. Maar Captain America is sneller is sneller en sneller, wat een verschil maakt in gevechten. Bucky is sterker dan Cap.

Trouwen Bucky en Natasha in de strips?

Ja, dezelfde Bucky Barnes die de Winter Soldier werd. In de loop van de stripverhaallijn van de Burgeroorlog (die we volgend jaar allemaal zullen zien ontvouwen in Captain America: Civil War), wordt onthuld dat Natasha en Bucky daadwerkelijk een relatie hadden toen ze allebei aan het trainen waren om agenten te worden .

Hoe verloor Bucky Barnes zijn arm?

Na de val van Bucky Barnes uit de rijdende trein van Arnim Zola, liep hij verwondingen op, waaronder het verlies van zijn linkerarm . De prothetische arm was slechts een deel van de reconstructie-inspanningen die HYDRA gebruikte om van Barnes hun dodelijke moordenaar te maken.

Hoe kan Bucky na 70 jaar nog steeds leven?

Kortom, Bucky leeft nog omdat de experimenten die Dr. Zola op hem heeft gedaan, hem in staat hebben gesteld zijn val uit de trein te overleven, maar hem helaas teruggaven aan de zorg van Dr. Zola, die hem in The Winter Soldier veranderde . Allereerst is het belangrijk op te merken dat de SSR Bucky's lichaam niet heeft gevonden.

Wie is de sterkste Avenger?

Vermogensschaal: 7,5.
Hulk wordt van oudsher gezien als fysiek de sterkste Avenger - en met een goede reden, hoewel hij is onderworpen aan zowel Iron Man als Thor.

Hoe is Bucky Barnes niet ouder geworden?

Dus hij werd ook niet ouder zoals Captain America omdat hij bevroren was. We zien ook weinig meer mensen behandeld met hetzelfde Winter Soldier-programma in Civil War, dat ook niet ouder werd omdat ze in cryogene slaap waren.